Velocity Liv Winter Challenge

De dagen worden korter, de blaadjes vallen en het wordt steeds frisser. Eer dat jij in deze winterperiode op je fiets zit, ben je je eerst een half uur aan het omkleden. En dan moet je -brrrrrr- die kou in voor je fietstochtje...

 

SUPER LEUK!!

 

Want Velocity Ladies en Liv Cycling hebben weer een leuke online challenge voor jou! Zodat jij ook de komende winterperiode lekker op je fiets stapt! 

 


Doe jij ook mee?

Deze challenge is voor iedereen met een racefiets, mountainebike, gravelbike, stadsfiets noem maar op! E-bikes en andere gemotoriseerde tweewielers zijn uitgesloten.

 

Deze challenge niet is alleen voor onze eigen leden. Of alleen voor vrouwen. Ook mannen en kinderen (van jong tot oud) zijn van harte uitgenodigd deze challenge samen met ons aan te gaan!


De Challenge

Fiets in 2,5 maand tijd (van 18 oktober tot en met 31 december 2021) 500, 750 of 1000 kilometer!

 

Alleen of met je vrienden. Verhard of onverhard. Als je maar lekker naar buiten gaat! Dat betekent dus dat je Zwift-kilometers (en anderszins) niet meetellen. Naar buiten met die billen!

 

En natuurlijk staat hier weer een leuk aandenken tegenover.

Wat dan? Wat dan?

Een mooie originele Velocity medaille!


Hoe werkt het?

 

Kies jouw wintermiles challenge:

500km

750km

1000km

 

Schrijf je in voor de challenge via inschrijven.nl (zie link onderaan de pagina). Inschrijven kan zeker ook na 18 oktober. Je challenge gaat dan ook gewoon 18 oktober van start (met terugwerkende kracht dus).

 

Heb je Strava? Dan ontvang je van ons een uitnodiging voor onze speciale Strava-club: Velocity Liv Winter Challenge. Zo kunnen we gemakkelijk je voorgang bijhouden.

Geen Strava? Stuur dan jouw bewijzen (foto's, linkjes naar andere platforms dan Strava, etc) naar events@velocityladies.nl.

 

Challenge volbracht? Kudos!!!

Laat het ons per mail weten: events@velocityladies.nl.

Doe dit uiterlijk 7 januari 2022.

Dan sturen we jouw dik verdiende herinnering naar je op! Inschrijven

De inschrijving is geopend! Daarmee start je challenge direct! En heb je tot 31 december de tijd om de kilometers bij elkaar te fietsen.

 

Meedoen met deze challenge kost €7,50.

Schrijf je snel in via 'inschrijven' knop of scan de QR code!

 

Ben je lid en wil je meedoen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier die je van ons ontvangen hebt! Leden doen gratis mee!