Zaterdag 16 juli 2022

De Pinte (BE)

Giant Store Fietsen Koen


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store Fietsen Koen

 

Baron de Gieylaan 105A 

De Pinte, 9840

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstand ritten: 60 en 80km

Afsluiting: rond 14.00u

 

Tijden onder voorbehoud. Calamiteiten als een lekke band of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we vroeger of later terug zijn van de rit.

 

Ook in 2022 organiseert Velocity Ladies in samenwerking met Liv de Velocity Liv Rides vanuit diverse Giant Stores door heel Nederland. Ritten speciaal voor dames, georganiseerd door dames.

 

Deze rit is echter speciaal: we verlaten Nederland en gaan naar België!

 

Na 4 super geslaagde Velocity Liv Rides vanuit Giant Store Beekhoven (Amsterdam), Van Giezen (Rijnsburg) en Giant Store Venlo en 's-Heerenberg, rijden we onze volgende rit vanuit Giant Store Fietsen Koen te De Pinte, in België. We nodigen jou en alle andere enthousiaste vrouwen uit om samen met ons te fietsen door het mooie België.

 

Wat gaan we doen?

Fiets zaterdag 16 juli 2022 mee met de rit van de Velocity Liv Rides in De Pinte. Vanuit Giant Store Fietsen Koen vertrekken we met 2 ritten: Eentje van ongeveer 60km en eentje van ongeveer 80km lang. Beide routes gaan langs de mooiste plekjes rondom De Pinte.

 

Programma in een notendop

Voordat we vertrekken maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met de Giant Store, Velocity Ladies en elkaar. Je kunt je achterzakjes vullen met de lekkere sportrepen van Maxim Sportvoeding voor onderweg. En je bidons met Maxim sportdrank. Na afloop van de rit, als beloning na werken, staat er nog een kleine verrassing van onze sponsor Liv en de Giant Store voor je klaar.

 

Gezelligheid voorop

Velocity Liv Rides zijn echte social rides. Het tempo ligt op standje 'relaxed', zodat elk niveau bij ons kan aansluiten. We houden onderweg dan ook rekening met elkaar en we ondersteunen elkaar. Zo kunnen we als groep de rit samen ook weer afsluiten.

 

Inschrijven voor deze rit kan via onderstaande knop! Daar vind je ons inschrijfformulier!Veiligheid

Voor de veiligheid van de groep tijdens de Velocity Liv Ride gelden een aantal algemene regels. Fiets je graag met ons mee, lees dan onze afspraken even door. Niet alleen veilig voor de groep, maar ook voor jou!