zaterdag 14 mei 2022

RIJNSBURG

Giant Store van Giezen


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store Van Giezen

Brouwerstraat 55A

Rijnsburg

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstand rit: 60 en 80km

Afsluiting: rond 14.00u

 

Tijden onder voorbehoud. Calamiteiten als een lekke band of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we vroeger of later terug zijn van de rit.

 

Net als vorig jaar is Giant Store van Giezen razend enthousiast om jullie startlocatie te zijn voor de Velocity Liv Ride van zaterdag 14 mei. Ook zij zien dat steeds meer vrouwen de racefiets op stappen, ook zichtbaar in hun eigen levendige groep fietsende vrouwen. Velocity strijkt graag neer in Rijnsburg om met jou en al die andere enthousiaste vrouwen samen te fietsen. 

 

Wat gaan we doen?

Fiets zaterdag 14 mei 2022 mee met de rit van de Velocity Liv Rides in Rijnsburg. Vanuit Giant Store van Giezen vertrekken we met 2 ritten: Eentje van ongeveer 60km en eentje van ongeveer 80km lang. Beide routes gaan langs de mooiste plekjes rondom Rijnsburg/Leiden.

 

Programma in een notendop

Voordat we vertrekken maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met de Giant Store, Velocity Ladies en elkaar. Je kunt je achterzakjes vullen met de lekkere sportrepen van Maxim Sportvoeding voor onderweg. En je bidons met Maxim sportdrank. Na afloop van de rit, als beloning na werken, staat er nog een kleine verrassing van onze sponsor Liv en de Giant Store voor je klaar.

 

Gezelligheid voorop

Velocity Liv Rides zijn echte social rides. Het tempo ligt op standje 'relaxed', zodat elk niveau bij ons kan aansluiten. We houden onderweg dan ook rekening met elkaar en we ondersteunen elkaar. Zo kunnen we als groep de rit samen ook weer afsluiten.

 

Inschrijven

Inschrijven voor deze rit kan via onderstaande knop! Daar vind je ons inschrijfformulier! 

 

 

Ambassadeur Mariska van Giant Store van Giezen en Velocity Ladies nemen jullie graag mee voor een gezellig rit!

 


Schrijf je nu in!Veiligheid

Voor de veiligheid van de groep tijdens de Velocity Liv Ride gelden een aantal algemene regels. Fiets je graag met ons mee, lees dan onze afspraken even door. Niet alleen veilig voor de groep, maar ook voor jou!