Super al die enthousiaste dames, nu 1 week na aankondiging van deze ride zitten we vol. Houd onze socials in de gaten, er komen nog veel meer Velocity Liv Social Rides.!


zaterdag 19 juni

RIJNSBURG

Giant Store Van Giezen


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store Van Giezen

Brouwerstraat 55A

Rijnsburg

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstand rit: 65km

Afsluiting: rond 13.30u

 

Tijden onder voorbehoud. Calamiteiten als een lekke band of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we vroeger of later terug zijn van de rit.

 

Na een jaartje afwezigheid door corona organiseert Velocity Ladies ook in 2021 in samenwerking met Liv de Velocity Liv Rides vanuit diverse Giant Stores door heel Nederland! Ritten speciaal voor dames, georganiseerd door dames.

 

Giant Store Van Giezen is razend enthousiast om jullie startlocatie te zijn voor de Velocity Liv Ride van zaterdag 19 juni. Ook zij zien dat steeds meer vrouwen de racefiets op stappen, ook zichtbaar in hun eigen levendige groep fietsende vrouwen. Velocity strijkt graag neer in Rijnsburg om met jou en al die andere enthousiaste vrouwen samen te fietsen. 

 

Fiets zaterdag 19 juni 2021 mee met de rit van de Velocity Liv Rides in Rijnsburg. Vanuit Giant Store Van Giezen vertrekken we voor een rit van ongeveer 65km langs de mooiste plekjes rondom Rijnsburg en Leiden.

 

Voordat we vertrekken maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met de Giant Store, Velocity Ladies en elkaar. En kun je je achterzakjes vullen met iets lekkers voor onderweg. Na afloop van de rit, als beloning na werken, staat er nog een kleine verrassing van onze sponsor Liv en de Giant Store voor je klaar.

 

Velocity Liv Rides zijn echte social rides. Het tempo ligt op standje 'relaxed', zodat elk niveau bij ons kan aansluiten. We houden onderweg dan ook rekening met elkaar en we ondersteunen elkaar. Zo kunnen we als groep de rit samen ook weer afsluiten.

 

Vanwege de grote toestroom van enthousiaste inschrijfsters hebben we de limiet van deelneemsters bereikt. Inschrijven kan daarom helaas niet meer voor deze rit.Veiligheid

Voor de veiligheid van de groep tijdens de Velocity LIV Ride gelden een aantal algemene regels. Fiets je graag met ons mee, lees dan onze afspraken even door. Niet alleen veilig voor de groep, maar ook voor jou!