Zondag 10 juli 2022

RACEFIETS en GRAVEL

Giant Store 's Heerenberg


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store 's-Heerenberg

Klinkerstraat 22-24

7041 BC 's-Heerenberg

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Duur rit: 3-4 uurtjes

Afsluiting: rond 14.30u

Discipline: Race en Gravel

 

Tijden onder voorbehoud. Calamiteiten als een lekke band of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we vroeger of later terug zijn van de rit.

 

Zondag 10 juli wordt in 's-Heerenberg alweer de vierde Velocity Liv Ride van 2022 gereden. Een samenwerking tussen Velocity en Liv, waar we ritten vanuit diverse Giant Stores door heel Nederland organiseren. Om te ontmoeten, gezellig samen te fietsen en te inspireren.

 

We gaan ook weer GRAVELEN!

 

En dit is niet zomaar een vierde editie van de reeks, maar een speciale! Buiten dat deze rit op zondag verreden zal worden (normaal rijden we op zaterdagen), hebben we deze rit iets extra's: We gaan naast racefietsen ook gravelen!

 

We nodigen jou en alle andere enthousiaste vrouwen uit om samen te fietsen! 

We rijden zoals altijd een rit op de weg door de mooie Achterhoek. Maar we gaan dit keer dus ook de gravelpaden op!

 

Samen met ambassadeur Rosa van Giant Store 's-Heerenberg en Velocity Ladies ontdekken we de mooiste gravelpaden van de Achterhoek. Daarnaast zal Rosa ook tips and tricks rondom gravelen met ons delen. 

Heb je geen gravelfiets? Je kunt natuurlijk ook op je mountainbike meefietsen. 

Fiets mee! Vinden we leuk!

Wat gaan we doen?

Fiets zondag 10 juli 2022 mee met deze rit vanuit 's-Heerenberg. Vanuit de Giant Store vertrekken we voor een rit van ongeveer 3-4 uurtjes langs de mooiste plekjes rondom 's-Heerenberg.

 

Programma in een notendop

Voordat we vertrekken maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met de Giant Store, Velocity Ladies en elkaar. Je kunt je achterzakjes vullen met de lekkere sportrepen van Maxim Sportvoeding voor onderweg. En je bidons met Maxim sportdrank. Na afloop van de rit, als beloning na werken, staat er nog een kleine verrassing van onze sponsor Liv en de Giant Store voor je klaar.

 

Gezelligheid voorop

Velocity Liv Rides zijn echte social rides. Het tempo ligt op standje 'relaxed', zodat elk niveau bij ons kan aansluiten. We houden onderweg dan ook rekening met elkaar en we ondersteunen elkaar. Zo kunnen we als groep de rit samen ook weer afsluiten.

 

Inschrijven voor deze rit kan via onderstaande knop! Daar vind je ons inschrijfformulier!Wie is Liv-ambassadeur Rosa van Doorn?

 

Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Rosa van Doorn, 20 jaar en woonachtig in de prachtige omgeving van 's-Heerenberg. Momenteel studeer ik Sportkunde aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen. Vanaf mijn 17e ben ik begonnen met moutainbike.

Ik ben aangestoken door het 'fiets'virus na een deelname aan een moutainbike estafette met mijn moeder. Door te sporten krijg ik veel energie en geeft mij een gevoel van vrijheid. Daarnaast ben ik ook erf perfectionistisch en houd ik ervan om mezelf uit te dagen/te verbeteren. Sinds mei 2020 kom ik uit voor het Giant Liv Benelux Offroad Team. Dit team geeft alle rijders de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in zijn/haar offroad-discipline. Ik focus mij voornamelijk op de Cross Country en (meerdaagse) marathon wedstrijden.

 

Als ik thuis ben train ik vaak in de omgeving van mijn woonplaats, zoals Montferland, Posbank en het Reichswald (aandarer ;-).

Ondanks de pandemie heb ik dit jaar veel mooie wedstrijden gereden, zoals een meerdaagse marathon in Kroatie, Duitsland en Iltalie.

De buitenlandse bestemmingen vind ik heel gaaf door de hoogteverschillen, technische passages, andere achtergronden en uitzichten.

De wedstrijd van dit jaar waarover ik het meest tevreden ben is een 3de plaats op de moutainbike op het NK XCO. Naast de trainingen op de mountainbike en racefiets, doe ik wekelijks core en stability training.

Koffie-ritjes op rustige dagen zullen daarbij ook niet ontbreken.

Naast trainen vind ik het erg leuk om te koken/bakken. 

Regelmatig bak ik bijvoorbeeld bananenbrood die ik kan meenemen tijdens mijn duurtrainingen. Mijn favoriete ontbijt voor een duurtraining of wedstrijd?

Havermout met banaan! Dit geeft mij voldoende energie.Veiligheid

Voor de veiligheid van de groep tijdens de Velocity Liv Ride gelden een aantal algemene regels. Fiets je graag met ons mee, lees dan onze afspraken even door. Niet alleen veilig voor de groep, maar ook voor jou!