zaterdag 30 oktober 2021

's-HEERENBERG

Giant Store 's-Heerenberg


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store 's-Heerenberg

Klinkerstraat 22-24

7041 BC 's-Heerenberg

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstand rit: 65km

Afsluiting: rond 13.30u

 

Tijden onder voorbehoud. Calamiteiten als een lekke band of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we vroeger of later terug zijn van de rit.

 

Na een jaartje afwezigheid door corona organiseert Velocity Ladies ook in 2021 in samenwerking met Liv de Velocity Liv Rides vanuit diverse Giant Stores door heel Nederland! Ritten speciaal voor dames, georganiseerd door dames.

 

Na een super geslaagde aftrap vanuit Giant Store Van Giezen en een ontzettend gezellige rit vanuit Giant Store Eindhoven rijden we onze aankomende rit vanuit Giant Store s'-Heerenberg te 's-Heerenberg. Het is onze laatste rit in de reeks Liv Velocity Rides. We nodigen jou en alle andere enthousiaste vrouwen uit om samen te fietsen. 

 

Fiets zaterdag 30 oktober 2021 mee met de rit van de Velocity Liv Rides in 's-Heerenberg. Vanuit de Giant Store vertrekken we voor een rit van ongeveer 65km langs de mooiste plekjes rondom 's-Heerenberg.

 

Voordat we vertrekken maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met de Giant Store, Velocity Ladies en elkaar. En kun je je achterzakjes vullen met iets lekkers voor onderweg. Na afloop van de rit, als beloning na werken, staat er nog een kleine verrassing van onze sponsor Liv en de Giant Store voor je klaar.

 

Velocity Liv Rides zijn echte social rides. Het tempo ligt op standje 'relaxed', zodat elk niveau bij ons kan aansluiten. We houden onderweg dan ook rekening met elkaar en we ondersteunen elkaar. Zo kunnen we als groep de rit samen ook weer afsluiten.Veiligheid

Voor de veiligheid van de groep tijdens de Velocity Liv Ride gelden een aantal algemene regels. Fiets je graag met ons mee, lees dan onze afspraken even door. Niet alleen veilig voor de groep, maar ook voor jou!