Zaterdag 21 mei 2022

VENLO

Giant Store Venlo


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store Venlo 

Venloseweg 104

Tegelen

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstand: 60km

Afstand: 80km

Afsluiting: rond 13.30u

 

Tijden onder voorbehoud. Calamiteiten als een lekke band of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we vroeger of later terug zijn van de rit.

 Ook in 2022 organiseert Velocity Ladies in samenwerking met Liv de Velocity Liv Rides vanuit diverse Giant Stores door heel Nederland! Ritten op de racefiets; speciaal voor dames, georganiseerd door dames.

 

Dit jaar start Velocity Ladies naast Amsterdam ook een nieuwe afdeling in Venlo! En om Venlo een kickstart te geven, rijden we op 21 mei Velocity Liv Ride in Venlo!

 

Nieuwe afdeling Velocity Ladies in Venlo

Deze Ride vanuit Giant Store Venlo is de vaste vertrekplaats van onze gloedje nieuwe afdeling in Venlo. We nodigen jou en alle andere enthousiaste vrouwen uit om samen met ons te fietsen. En kennis te maken met de meiden die al lid zijn bij Velocity Ladies Venlo.

 

Wat gaan we doen?

Fiets zaterdag 21 mei 2022 mee met de rit van de Velocity Liv Rides in Venlo. Vanuit Giant Store Venlo vertrekken we met 2 ritten: Eentje van ongeveer 60km en eentje van ongeveer 80km lang. Beide routes gaan langs de mooiste plekjes rondom Venlo.

 

Programma in een notendop

Voordat we vertrekken maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met de Giant Store, Velocity Ladies en elkaar. Je kunt je achterzakjes vullen met de lekkere sportrepen van Maxim Sportvoeding voor onderweg. En je bidons met Maxim sportdrank. Na afloop van de rit, als beloning na werken, staat er nog een kleine verrassing van onze sponsor Liv en de Giant Store voor je klaar.

 

Gezelligheid voorop

Velocity Liv Rides zijn echte social rides. Het tempo ligt op standje 'relaxed', zodat elk niveau bij ons kan aansluiten. We houden onderweg dan ook rekening met elkaar en we ondersteunen elkaar. Zo kunnen we als groep de rit samen ook weer afsluiten.

 

Inschrijven voor deze rit kan via onderstaande knop! Daar vind je ons inschrijfformulier!


Velocity Ladies Venlo

Wil je meer weten over onze gloednieuwe afdeling in Venlo? Bijvoorbeeld wanneer we in Venlo fietsen en wie de initiatiefneemster is.

 

Ga naar de pagina van deze afdeling via onderstaande knop!Veiligheid

Voor de veiligheid van de groep tijdens de Velocity Liv Ride gelden een aantal algemene regels. Fiets je graag met ons mee, lees dan onze afspraken even door. Niet alleen veilig voor de groep, maar ook voor jou!