Zaterdag 24 juni 2023

Giant Store Venlo


 

Ook in 2023 organiseert Velocity Ladies in samenwerking met Liv Cycling Benelux de Velocity Liv Rides! Ritten op de racefiets en soms ook gravelbike of mountainbike; speciaal voor dames, georganiseerd door dames. Deze ritten starten altijd vanuit een Giant Stores in Nederland of België! 

 

Fiets mee met de meiden van Velocity Venlo!

Sinds een jaar rijdt Velocity ook in Venlo rond. Elke week vertrekken zij vanuit Giant Store Venlo. Ondertussen rijden er al zo'n 25 meiden in deze groep. Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met afdeling Venlo? Fiets mee! Vinden we leuk.

 


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store Venlo 

Venloseweg 104

Tegelen

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstanden: 60 en 85km

Afsluiting: rond 14.00u

 

Tijden onder voorbehoud. Calamiteiten als een lekke band of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we vroeger of later terug zijn van de rit.


Wat gaan we doen?

Fiets zaterdag 24 juni 2023 mee met de rit van de Velocity Liv Ride in Venlo. Vanuit de Giant Store vertrekken we met 2 ritten: Een van ongeveer 55km en een van ongeveer 80km lang. Beide routes gaan langs de mooiste plekjes rondom Venlo.

 

Programma in een notendop

Voordat we vertrekken maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met de Giant Store, Velocity Ladies en elkaar.

We delen Maxim Sportvoeding reepjes uit voor onderweg en je kunt je bidon nog vullen met water.

Daarna verdelen we de groepen en lopen we met de groep apart nog even langs het veilig groepsrijden en het doordraai systeem (speeddaten). Daarna gaan we fietsen!

Na afloop van de rit, als beloning na werken, staat er nog een kleine verrassing van onze sponsoren Maxim Sportvoeding, Aktiv-8, Liv Cyclingen de Giant Store, voor je klaar.

 

Gezelligheid voorop

Velocity Liv Rides zijn echte social rides. Het tempo staat op standje 'ontspannen', zodat elk niveau bij ons kan aansluiten. We houden onderweg dan ook rekening met elkaar en we ondersteunen elkaar. Zo kunnen we als groep de rit samen ook weer afsluiten.

 

Schrijf je snel in!Velocity Ladies Venlo

Wil je meer weten over onze afdeling in Venlo? Bijvoorbeeld wanneer we in Venlo fietsen en wie de initiatiefneemsters zijn?

 

Ga naar de pagina van deze afdeling via onderstaande knop!Veiligheid

 

Voor de veiligheid van de groep tijdens de Velocity Liv Ride gelden een aantal algemene regels. Fiets je graag met ons mee, lees dan onze afspraken even door. Niet alleen veilig voor de groep, maar ook voor jou!