Throwback Liv Rides!zaterdag 28 augustus

LISSE

Giant Store Oppelaar

Een verslag in woord en beeld


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store Oppelaar

Kanaalstraat 122

Lisse

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstand rit: 70km

Afsluiting: rond 14.00uOp 28 augustus fietsten we met een groep van 8 Velocity Ladies uit Lisse, 1 Velocity Lady uit Den Bosch, 2 ambassadeurs uit Eindhoven en 1 uit Lisse, en 14 meiden vanuit de omgeving (en zelfs van verder weg) de 3de Velocity Liv Ride van 2021. Deze derde keer was Giant Store Oppelaar de start-/finishlocatie. Hier werden de meiden gastvrij ontvangen met koffie en thee. Ook was Blik op Lisse aanwezig om het vertrek van onze rit vast te leggen.

 

Na een vlugge plas, een gezellig praatje van Jorian van Giant Store Oppelaar en de Liv ambassadeurs Angela, Manon en Debby, de zakjes vol gestoken te hebben met bananen en sportreepjes werd het tijd de fiets te pakken.

We verdeelden de enthousiaste meiden in 3 groepen en begonnen onze rit van 70km. Er stond toch nog wel een pittig noorden windje, maar gelukkig hebben we het de hele rit droog gehouden. Neemt niet weg dat zeker tegen het einde van de rit, waar we nog een 6-tal kilometers tegenwind hadden op de Ringvaart terug naar Lisse, dat windje begon mee te wegen. Gelukkig fietsten we samen en konden we elkaar goed door die laatste kilometers heen helpen. Echt tof om hoe iedereen samenwerkt!

 

De route was heerlijk. Strakke rechte fietspaden wisselden af met mooie meanderende weggetjes langs slingerende riviertjes. Bij Amstelhoek is gelukkig niemand rechtdoor in het water gefietst. ;-) Wat wel opviel deze rit is dat er opvallend vaak een brug open stond...

Na 40 km kwamen de groepen weer even bij elkaar voor een reepje en een slok uit de bidon. Gezellig weer even mengen en kletsen met elkaar. Daar zijn dit soort ritten echt goed geschikt voor!

Na het korte stopje werd snel weer richting Lisse gefietst. Niet voor niks, want die meiden wisten dat er heerlijke vlaai van Jellie's Presents en Sweets stond te wachten bij Oppelaar!

 

Het werd nog een heel gezellige nazit, met dus die vlaai, cake en een koud colaatje of sinasje. En de meiden gingen uiteraard niet met lege handen naar huis!

Via deze weg willen we iedereen ontzettend bedanken!

De meiden voor hun niet te temmen enthousiasme;

Giant Store Oppelaar voor hun fijne ontvangst;

en onze sponsor Liv Cycling zodat we dit allemaal mogelijk kunnen maken.

 

We zien jullie uiteraard allemaal op zondag 31 oktober in 's-Heerenberg, in de prachtige Achterhoek! Daar fietsen we de vierde en laatste Velocity Liv Ride van dit jaar! Neem je fietsmaatjes mee, vinden we gezellig!

 

Groetjes en tot fiets!

Manon, Angela en Debby.

Team Giant Store Oppelaar
zaterdag 31 juli

EINDHOVEN

Giant Store Eindhoven

Een verslag in beeldzaterdag 19 juni

RIJNSBURG

Giant Store Van Giezen

Een verslag in woord en beeld


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store Van Giezen

Brouwerstraat 55A

Rijnsburg

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstand rit: 65km

Afsluiting: rond 13.30u


Met sportieve groetjes:

Het team van de Velocity Liv Ride vanuit Rijnsburg:

 

vlnr:

Angela Milani

Mariska Klinkenberg

Janine Van Giezen

Manon Zuurmond

en Debby Weerlink
Foto's

Via onderstaande knop kom je uit in een map op Google Drive waarin je alle gemaakte foto's kunt bekijken!

Om 9.15u druppelden de eerste meiden al binnen voor de eerste Velocity Liv Ride, gehouden bij Giant Store Van Giezen te Rijnsburg. Vroege vogels, maar gelukkig stond de koffie en thee, samen met wat lekkers al klaar.

 

Sporten op een lege maag, dat kan natuurlijk niet (sporten op een volle blaas trouwens ook niet). Krentenbrood, bananen en zelfs sportreepjes waren door Van Giezen op sta-tafels uitgestald. Waar omheen de deelneemsters samen drumden om verder kennis met elkaar te maken. Er hing een gezellige sfeer in de lucht.

Na voorstelronde van Janine van Giant Store Van Giezen en de 4 Liv ambassadrices Manon, Angela, Debby en Mariska was het tijd om de groep van 21 meiden op te splitsen in 3 groepjes. "A, B, C! A, B, C!" Eenvoudiger kan het splitsen niet. We houden ervan iedereen door elkaar te mixen, zo leer je makkelijk nieuwe meiden kennen, het is gezellig en het blijft natuurlijk een social ride!

 

Binnen de groepjes werden de voor velen wel bekende wieler-tekens uitgelegd. En introduceerden we het Speeddaten. Een doordraai systeem waarbij we om de zoveel tijd een andere wielrenster naast ons hebben rijden. En op deze manier verdelen we het koprijden ook wat fijner over de groep.

 

Super gezellig, al dat geklets, het uitleggen en de leuke vragen. Maar we kwamen natuurlijk samen om te fietsen! Mariska van de Giant Store had voor ons een mooie polderroute gemaakt, dus laten we vertrekken!

Onderweg hebben we genoten van een eerste helft met heerlijk windje mee. Het stuk naar en op de Ringvaart ging het daardoor echt als vanzelf. Maar na fijne stukken wind mee weet je dat er altijd weer wind tegen komt. Dan komt de kracht van de groep en het doordraaien naar boven. Door samen te werken en elkaar te helpen sneden we door het windje heen. Heerlijk!

 

Het was mooi om te zien hoe iedereen elkaar leerde kennen. Wat is jouw mooiste rit geweest? Welke beklimming moet je nu echt eens doen? Wat is de beste tip die je gekregen hebt op fietsgebied? Hoe ben je de corona-tijd doorgekomen? Wanneer komt er een Liv Ride bij mij in de buurt?

 

De laatste paar kilometers reden we langs de boulevard van Katwijk aan Zee. Even een blik naar die eindeloze horizon, was de rit echt al bijna klaar? Met wind in de rug bollen de 3 groepen uit richting Rijnsburg. Zou er straks nog wat lekkers klaarstaan bij de Giant Store?... Levensvragen... ;-)

Na aankomst bij Giant Store Van Giezen stonden de sta tafels weer vol met allerlei lekkers. Hadden de meiden zo hun best gedaan bij het vertrek hun zakjes vol te steken, konden ze weer opnieuw beginnen! En de verwennerij hield niet op. Want na een dankwoordje vanuit de organisatie konden de deelneemsters een mooi gevulde goodiebag meenemen als ze naar huis gingen.

 

Maar wij kunnen jullie vertellen: het bleef nog lang gezellig voor de winkel.

 

Meiden: ontzettend bedankt voor jullie deelname en jullie enthousiasme! Samen met jullie hebben we een mooie eerste Velocity Liv Ride kunnen neerzetten!

 

Tot snel op de fiets!

 

Groetjes,

Team Velocity Liv Rides: Manon, Angela, Debby en Judith.

Giant Store van Giezen

Liv Benelux