Over Velocity Ladies Eindhoven

 

In april 2018 nam Judith Vroemen het initiatief om een fietsgroep onder de vlag van Ladies First Cycling op te zetten in Eindhoven. Judith mistte na haar verhuizing een vrouwenfietsgroep zoals ze deze in Maastricht had gekend. Al snel sloten zich meiden aan bij haar initiatief en de groep groeide binnen enkele maanden uit naar zo'n 15 enthousiaste fietsende dames. Meiden die gezellig samen fietsen, elkaar af en toe uitdagen, nieuwsgierig en leergierig zijn en door weer en wind blijven fietsen. In de sociale groep is de drempel om op de fiets te stappen laag.

 

In december 2018 richten de dames samen een vereniging op onder de naam: Velocity Ladies Eindhoven. Het doel van de nieuw opgerichte vereniging blijft gewoon hetzelfde: gezellig samen fietsen. Voorzitter Angela Milani werkt samen met de andere bestuursleden en haar Velocity leden aan dit mooie doel.

 

Velocity is een fietsgroep voor zowel beginnende als gevorderde dames die op een vrijblijvende manier samen willen wielrennen. Iedere week toeren we in de omgeving van Eindhoven. We motiveren elkaar om net wat harder of verder te fietsen en op winterse dagen om überhaupt te gaan fietsen! Maar we presteren altijd samen, helpen elkaar en houden ook af en toe van een drankje na de rit. Wees welkom om een keer met ons mee te fietsen:

 

Omdat samen fietsen veel leuker is!


Velocity Ladies Eindhoven wordt bestuurd door

Voorzitter

Angela Milani

Initiatiefneemster

Judith Vroemen

Penningmeester

Debby Weerlink