zaterdag 6 juni

VENLO


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store Venlo

Venloseweg 104

Venlo

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstand rit: 65km

Afsluiting: 13.30u

 

Tijden onder voorbehoud. Calamiteiten als een lekke band of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we vroeger of later terug zijn van de rit.

 

Ook in 2020 organiseert Velocity Ladies in samenwerking met LIV de Velocity LIV Rides vanuit diverse Giant Stores door heel Nederland! Ritten speciaal voor dames, georganiseerd door dames. Vorig jaar hebben we het zo gaaf gehad in Venlo, dat we dit jaar met de Velocity LIV Rides gewoon weer terugkeren!

 

Fiets zaterdag 6 juni mee met de rit van de Velocity LIV Rides in Venlo. Vanuit Giant Store Venlo vertrekken we voor een rit van ongeveer 65km langs de mooiste plekjes rondom Venlo.

 

Voordat we vertrekken maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met de Giant Store, Velocity Ladies en elkaar. En kun je je achterzakjes vullen met iets lekkers voor onderweg. Na afloop van de rit, als beloning na werken, staat er nog een kleine verrassing van onze sponsor LIV en de Giant Store voor ons klaar.

 

Velocity LIV Rides zijn echte social rides. Het tempo ligt op standje 'relaxed', zodat elk niveau bij ons kan aansluiten. We houden onderweg dan ook rekening met elkaar en we ondersteunen elkaar. Zo kunnen we als groep de rit samen ook weer afsluiten.Veiligheid

Voor de veiligheid van de groep tijdens de Velocity LIV Ride gelden een aantal algemene regels. Fiets je graag met ons mee, lees dan onze afspraken even door. Niet alleen veilig voor de groep, maar ook voor jou!