Zaterdag 16 september 2023

Giant Store Roermond


 

Ook in 2023 organiseert Velocity Ladies in samenwerking met Liv Cycling Benelux de Velocity Liv Rides! Ritten op de racefiets en soms ook gravelbike of mountainbike; speciaal voor dames, georganiseerd door dames. Deze ritten starten altijd vanuit een Giant Stores in Nederland of België! 

 

Nieuwe afdeling Velocity Ladies in Roermond!

 

Vanaf april 2024 zal er ook een Velocity ladies in Roermond zijn.

Om dit al een beetje te vieren en natuurlijk wat bekendheid te creëren, organiseren we een leuke ride vanuit Giant Store Roermond,

Jessica Bloem (initiatiefneemster VL-Roermond), Velocity Ladies en natuurlijk het team van Giant Store Roermond heten jullie zaterdag 16 september van harte welkom en gaan er samen met jullie een fiets-feestje van maken!


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store Roermond

Doctor Philipslaan 35A

6042 CT Roermond

 

Programma:

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstanden: 60 en 85km

Afsluiting: rond 14.00u

 

Tijden onder voorbehoud. Calamiteiten als een lekke band of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we vroeger of later terug zijn van de rit.


Wat gaan we doen?

Fiets zaterdag 16 september 2023 mee met de rit van de Velocity Liv Ride in Roermond.

Vanuit de Giant Store vertrekken we er 2 ritten:

Een race-rit van ongeveer 80km en een gravel-rit van ongeveer 60km lang.

 

Bij de gravel-rit bij niet alleen gravelbikes, maar natuurlijk ook mountainbikes welkom.

Beide routes gaan langs de mooiste plekken rondom Roermond.

 

Programma in een notendop

Voordat we vertrekken maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met de Giant Store, Velocity Ladies en elkaar.

We delen Maxim Sportvoeding reepjes uit voor onderweg en je kunt je bidon nog vullen met water.

Daarna verdelen we de groepen en lopen we met de groep apart nog even langs het veilig groepsrijden.

Daarna gaan we fietsen!

Na afloop van de rit worden we weer welkom geheten bij de Giant Store met wat lekker fris te drinken en heerlijke limburgse vlaai.

Als beloning na werken, staat er nog een kleine verrassing van onze sponsoren Maxim SportvoedingLiv Cyclingde Giant Store en Velocityladies voor je klaar.

 

Gezelligheid voorop

Velocity Liv Rides zijn echte social rides. Het tempo staat op standje 'ontspannen', zodat elk niveau bij ons kan aansluiten. We houden onderweg dan ook rekening met elkaar en we ondersteunen elkaar. Zo kunnen we als groep de rit samen ook weer afsluiten.

 

Schrijf je snel in!
Veiligheid

 

Voor de veiligheid van de groep tijdens de Velocity Liv Ride gelden een aantal algemene regels. Fiets je graag met ons mee, lees dan onze afspraken even door. Niet alleen veilig voor de groep, maar ook voor jou!