WielerKalender Den BoschVertrek informatie

Iedere woensdagavond

(tenzij anders vermeld)

Verzamelen: 18.45u

Vertrekken: 19.00u


Vertreklocatie

Giant Store Den Bosch

Aartshertogenlaan 225

5212 CG Den Bosch

http://www.giantstore-denbosch.nl/nl


Tempo tijdens de ritten

We streven er naar om tijdens onze ritten een tempo van tussen de 25-28km/h te rijden. Uiteraard afhankelijk van de groep die op dat moment meerijdt.

 

We proberen elkaar te helpen en te stimuleren dit tempo te bereiken, want samen in de groep kun je natuurlijk optimaal profiteren van elkaar en elkaar motiveren!

 

We houden zeker van gezelligheid onderweg. En we hoeven elkaar ook weer niet het licht uit de ogen te fietsen. Maar we houden ook van sterk rijden en no nonsense.

Data ritten

1 juli - officiële openingsrit

8 juli

15 juli 

22 juli

29 juli

 

5 augustus

12 augustus

19 augustus

26 augustus

 

2 september

9 september

16 september - afsluitingsrit seizoen


Data specials

Naast de reguliere ritten organiseren we met Velocity Ladies regelmatig specials. Dat zijn extra ritten buiten de reguliere kalender om, vaak voorzien van een leuk thema.

 

Thema's als:

Klimmen en dalen

Appeltaartrit

Velocity Liv Rides

etc.
Een stukje veiligheid

Binnen de ritten van Velocity Ladies gelden een aantal veiligheidsafspraken. Deze hebben we verzameld onder het kopje VVV op deze website: Veiligheid Voorop Velocity.

 

Neem deze afspraken door zodat ook jij goed op de hoogte bent en zo kunt bijdragen aan onze veiligheid.Neem contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of ideëen? Wil je een keer aansluiten? Of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier een en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.