WielerKalender Den BoschVertrek informatie

Vanaf 8 april 2020

Iedere woensdagavond

(tenzij anders vermeld)

Verzamelen: 18.45u

Vertrekken: 19.00u


Vertreklocatie

Giant Store Den Bosch

Aartshertogenlaan 225

5212 CG Den Bosch

http://www.giantstore-denbosch.nl/nl


Tempo tijdens de ritten

We streven er naar om tijdens onze ritten een tempo van tussen de 25-28km/h te rijden. Uiteraard afhankelijk van de groep die op dat moment meerijdt.

 

We proberen elkaar te helpen en te stimuleren dit tempo te bereiken, want samen in de groep kun je natuurlijk optimaal profiteren van elkaar en elkaar motiveren!

 

We houden zeker van gezelligheid onderweg. En we hoeven elkaar ook weer niet het licht uit de ogen te fietsen. Maar we houden ook van sterk rijden en no nonsense.


Data ritten


April 2020

8 april - Rit

 

15 april - Rit

 

22 april - Rit

 

29 april - Rit


Mei 2020

6 mei - rit

 

13 mei - Rit

 

20 mei - Rit

 

27 mei - Rit


Juni 2020

3 juni - Rit

 

10 juni - Rit

 

17 juni - Rit

 

24 juni - Rit

 


Data specials

Velocity LIV Ride Den Bosch

Natuurlijk kan Den Bosch niet ontbreken op de kalender van de Velocity LIV Rides! Een gezellige rit speciaal voor vrouwen vanuit Giant Store Den Bosch. Zo kunnen het merk LIV en de vakmannen van de Giant Store Den Bosch zich aan jullie voorstellen!

 

Meer informatie, datum en inschrijven volgen later!
Een stukje veiligheid

Binnen de ritten van Velocity Ladies gelden een aantal veiligheidsafspraken. Deze hebben we verzameld onder het kopje VVV op deze website: Veiligheid Voorop Velocity.

 

Neem deze afspraken door zodat ook jij goed op de hoogte bent en zo kunt bijdragen aan onze veiligheid.Neem contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of ideëen? Wil je een keer aansluiten? Of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier een en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.