Trotse sponsoren van Velocity Ladies:Wilt u ook onderdeel worden van het Sponsor Peloton van Velocity?

Wilt u Velocity Ladies sponsoren? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners. We proberen hierbij verder te gaan dan alleen maar 'bedankt voor uw sponsoring'. Samen met u zoeken we naar een passende en leuke samenwerking. Centjes zijn leuk, maar een mooie samenwerking is veel waardevoller. Zowel voor ons als vereniging als voor uw bedrijf.

 

We bieden verschillende sponsormogelijkheden:

  • Landelijke sponsoring
  • Sponsoring van een afdeling
  • Sponsoring van een evenement vanuit Velocity

Als landelijke sponsor sponsort u de gehele verenging. Dat betekent sponsoring van al onze afdelingen (Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Lisse en Venlo). En Velocity Ladies heeft de ambitie om te groeien naar andere steden. Uw sponsoring kan hierbij meegroeien. We nemen u als sponsor ook graag mee in de landelijke activiteiten. Denkt u aan de Velocity Liv Rides, online challenges of open clinics.

 

Als sponsor van een afdeling kunt u een lokale afdeling sponsoren. Onze afdelingen zijn actief in Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Lisse en Venlo. De sponsoractiviteiten zullen voornamelijk lokaal zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld een activiteit van de afdeling ondersteunen, maar vooral kunt u deze afdeling heel veel fietsplezier bezorgen. Ook in deze setting zullen we streven naar een vruchtbare samenwerking.

 

Vanuit Velocity organiseren we ook graag grotere en kleine evenementen. Voor zowel onze eigen leden als voor niet-leden. En die gaan soms ook verder dan alleen de vrouwen-doelgroep. Denkt u aan een fietsweekend, clinics op gebied van fietstechniek en skills, veiligheidstrainingen, online fietschallenges of een gezellig feestavond. Wij zoeken hierin altijd de publiciteit en vinden het mooi om zoveel mogelijk andere wielerliefhebbers te enthousiasmeren en motiveren. Uw bedrijf kan als sponsor van een event hier geweldig aan bijdragen!

 

Onze pakketten

Heeft u interesse in 1 van onze pakketten:

  • De rode lantaarn
  • Het peloton
  • De dubbele waaier
  • Chasse patate
  • De achtervolgers
  • De koploper (maatwerk)

 


Neem contact met ons op als u interesse heeft in het sponsoren van Velocity Ladies. En daarmee een leuke samenwerking met ons aan te gaan!

Dit kan per email: info@velocityladies.nl.

Maar ook via onderstaand contact formulier.

 

Sportieve groeten,

Angela, Debby, Ilus, Nicole en Manon

Bestuur Velocity Ladies

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.