Velocity Ladies Den Bosch

Door de corona maatregelen die van kracht zijn en tot 1 juni duren tot nader order, kunnen we helaas niet zeggen wanneer onze Woensdagavond Ritten van start zullen gaan. Uiteraard zullen we jullie via onze social media kanalen (en bij ingeschreven ook per mail) op de hoogte houden wanneer er ontwikkelingen zijn op dit gebied.

Tot die tijd, blijf gezond, hou je haaks, wees verstandig.

Tot fiets!
Daniella en Velocity Ladies.


Wat?

Woensdagavondritten, startdatum nog nader te bepalen.

 

Starttijd: 19.00 uur

Startlocatie: Giant Store Den Bosch

                     Aartshertogenlaan 225,

                     Den Bosch

Lengte ritten: Afhankelijk van zonsondergang

 

Streeftempo: tussen 25-28 kilometer per uur gemiddeld. We zijn gek op gezelligheid onderweg en we hoeven elkaar ook weer niet het licht uit de ogen te fietsen. Al houden we wel van: sterk rijden en no nonsense.

Dit is uiteraard ook afhankelijk van de samenstelling van de groep waarmee we fietsen.

Voor wie?

Voor dames die het leuk vinden op een vrijblijvende manier samen met andere meiden te fietsen. Jong, oud, van ervaren tot nog niet zo heel veel ervaring. We heten je van harte welkom in onze nieuwe groep in Den Bosch.

 

Meehelpen?

Als je van fietsen houdt, ben je in Brabant op de juiste plek! Den Bosch wordt omringd door prachtige natuur en er zijn dan ook veel leuke fietsroutes in en om Den Bosch. Vind je het gezellig om met een groep meiden te fietsen? Spreekt het concept van Velocity Ladies je aan?

Initatiefneemster Daniella kan zeker hulp gebruiken, vooral met de routes! Maar ook met het vinden van nieuwe fietsmaatjes. 

 

Daniella komt graag in contact met je. Stuur je mailtje naar:

info@velocityladies.nl

ovv Velocity Den Bosch

 

Ambitie

We zijn een beginnende groep die nu valt onder de de bestuurlijke verantwoordelijkheid van Velocity Ladies Eindhoven.

We willen uiteindelijk graag uitgroeien tot zelfstandige groep als onderdeel van Velocity Ladies.

 

Partners in 'Crime'

Net als VL Eindhoven zal Den Bosch een leuke samenwerking hebben met haar sponsor LIV. Het vrouwenmerk van Giant speciaal voor vrouwen, ontwikkeld door vrouwen. Dat past Velocity Ladies natuurlijk als geen ander.

 

Alle ritten van Velocity Ladies Den Bosch starten vanuit Giant Store Den Bosch. Het team staat altijd voor ons klaar voor advies, onderhoud en het verhelpen van kleine mankementen voor onze ritten. 

Meer over VL Den Bosch

Wat is Velocity Ladies Den Bosch?

Velocity Ladies Den Bosch is een nieuwe wielergroep speciaal voor en door vrouwen. Waarbij gezelligheid en sportiviteit samen gaan, zoals dat ook bij de Ladies in Eindhoven het geval is.

 

Wat gaat Velocity Ladies Den Bosch doen?

We zijn een startende groep, dus we beginnen klein: Elke woensdagavond vanaf april 2020 zullen we fietsen. Bij genoeg animo vanuit de groep komen daar uiteraard snel weekendritten bij. 

 

NTFU vereniging Velocity Ladies

Velocity Ladies is een wielervereniging aangesloten bij de toerfietsbond NTFU. Hierdoor zijn we verplicht alle leden aan te melden als NTFU-lid.

(lees meer over het NTFU-lidmaatschap en de voordelen hiervan op https://www.ntfu.nl/fietsers/lid-worden)

 

De eerste maand kun je gratis met onze groep in Den Bosch meefietsen. Je wordt door ons bij het NTFU aangemeld als gastrijdster waardoor je volledig verzekerd met ons mee fietst. Super fijn!

 

Na deze maand vragen we je lid te worden van Velocity Ladies als je bij ons wilt blijven fietsen. Als lid bij onze opstartende groep in Den Bosch vragen we je een symbolische bedrag van € 1 voor 2020, naast de kosten voor het NTFU-lidmaatschap.

 

Velocity LIV Ride Den Bosch

Ook vanuit de Giant Store Den Bosch organiseren we in 2020 een Velocity LIV Ride als onderdeel van de landelijke Velocity LIV Rides!

Deze Ride staat gepland op zaterdag 9 mei 2020. Hou de website en Facebookpagina van Velocity Ladies Den Bosch goed in gaten voor nadere info en aanmelden! 

 

Wat is het verhaal achter Velocity Ladies Den Bosch?

Velocity Ladies heeft de ambitie om 'landelijk te gaan' met haar concept. Meer dames op de racefiets en/of mountainbike! Omdat samen fietsen nu eenmaal leuker is.

 

De (fiets)kar in Den Bosch zal getrokken worden door Daniella Bos. Zij is recentelijk verhuisd van Eindhoven naar Nuland. In Eindhoven is Daniella in aanraking gekomen met Velocity Ladies. Als actief lid en penningmeester heeft zij al de nodige ervaring opgedaan en zal zij het Velocity Ladies DNA verder verspreiden. 

 Update 26 maart 2020

 

Velocity Ladies volgt de adviezen omtrent het Corona virus (COVID-19) van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO en RIVM, alsmede specifieke adviezen vanuit het NOS*NSF én NTFU.

 

De afgekondigde maatregelen vanuit de overheid zijn van kracht tot 1 juni 2020.

Dat betekent dat tot die tijd alle reguliere ritten en (externe) activiteiten van Velocity Ladies geannuleerd worden.

Wij houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en informeren jullie hierover.

 

Iedereen is natuurlijk vrij om zelf te gaan fietsen. Gebruik daarbij je gezonde verstand en hopelijk kunnen we snel weer samen de fiets op!

 

Met sportieve groeten,

Bestuur Velocity Ladies

 'Omdat samen fietsen leuker is'