Velocity Ladies Den Bosch


Start woensdagavond ritten op 1 juli

 

Op woensdagavond 1 juli aanstaande is het dan eindelijk zover! Velocity Ladies Den Bosch gaat van start met de eerste, officiële woensdagavond rit. Iedere woensdagavond (tot halverwege september) rijden we om 19:00 uur vanuit de Giant Store Den Bosch een rit van ongeveer 35 kilometer.

 

Corona maatregelen: Ritten VANAF 1 JULI 2020

 

De corona maatregelen worden per 1 juli 2020 versoepeld! Dit houdt voor ons het volgende in:

  • Tijdens de rit is het binnen de groep NIET VERPLICHT 1,5m afstand tot elkaar te houden.
  • Tijdens de rit is het WEL VERPLICHT om als groep 1,5m afstand tot ANDERE weggebruikers te houden.
  • Voor en na de rit en tijdens de pauzes houden we 1,5m afstand tot elkaar.
  • We rijden in groepjes niet groter dan 6 deelnemers voor ieders plezier en veiligheid.

Heb je interesse om een keer mee te fietsen? Vraag dan geheel vrijblijvend een proefrit aan op deze website. Hopelijk tot fiets! 

 

Met sportieve groeten,

Daniella en Bestuur Velocity Ladies

 


Wat?

Woensdagavondrit

Verzamelen: 18:45 uur

Vertrektijd: 19.00 uur

 

Weekendrit (zaterdag/zondag)

Verzamelen: 9:15 uur

Vertrektijd: 9:30 uur

 

Startlocatie: Giant Store Den Bosch

                     Aartshertogenlaan 225,

                     Den Bosch

 

Lengte ritten: woensdagavondrit ongeveer 35 kilometer, weekendrit tussen de 50-80 kilometer.  

 

Streeftempo: tussen 25-28 kilometer per uur gemiddeld. We zijn gek op gezelligheid onderweg en we hoeven elkaar ook weer niet het licht uit de ogen te fietsen. Al houden we wel van: sterk rijden en no nonsense.

Dit is uiteraard ook afhankelijk van de samenstelling van de groep waarmee we fietsen.

Voor wie?

Voor dames die het leuk vinden op een vrijblijvende manier samen met andere meiden te fietsen. Jong, oud, van ervaren tot nog niet zo heel veel ervaring. We heten je van harte welkom in onze nieuwe groep in Den Bosch.

 

Meehelpen?

Als je van fietsen houdt, ben je in Brabant op de juiste plek! Den Bosch wordt omringd door prachtige natuur en er zijn dan ook veel leuke fietsroutes in en om Den Bosch. Vind je het gezellig om met een groep meiden te fietsen? Spreekt het concept van Velocity Ladies je aan?

Initatiefneemster Daniella kan zeker hulp gebruiken, vooral met de routes! Maar ook met het vinden van nieuwe fietsmaatjes. 

 

Daniella komt graag in contact met je. Stuur je mailtje naar:

info@velocityladies.nl

ovv Velocity Den Bosch

 

Ambitie

We zijn een beginnende groep die nu valt onder de de bestuurlijke verantwoordelijkheid van Velocity Ladies Eindhoven.

We willen uiteindelijk graag uitgroeien tot zelfstandige groep als onderdeel van Velocity Ladies.

 

Partners in 'Crime'

Net als VL Eindhoven zal Den Bosch een leuke samenwerking hebben met haar sponsor LIV. Het vrouwenmerk van Giant speciaal voor vrouwen, ontwikkeld door vrouwen. Dat past Velocity Ladies natuurlijk als geen ander.

 

Alle ritten van Velocity Ladies Den Bosch starten vanuit Giant Store Den Bosch. Het team staat altijd voor ons klaar voor advies, onderhoud en het verhelpen van kleine mankementen voor onze ritten. 

Meer over VL Den Bosch

Wat is Velocity Ladies Den Bosch?

Velocity Ladies Den Bosch is een nieuwe wielergroep speciaal voor en door vrouwen. Waarbij gezelligheid en sportiviteit samen gaan, zoals dat ook bij de Ladies in Eindhoven het geval is.

 

Wat gaat Velocity Ladies Den Bosch doen?

We zijn een startende groep, dus we beginnen klein: Zodra de omstandigheden het toelaten zullen we elke woensdagavond fietsen. Bij genoeg animo vanuit de groep komen daar uiteraard snel weekendritten bij. 

 

NTFU vereniging Velocity Ladies

Velocity Ladies is een wielervereniging aangesloten bij de toerfietsbond NTFU. Hierdoor zijn we verplicht alle leden aan te melden als NTFU-lid.

(lees meer over het NTFU-lidmaatschap en de voordelen hiervan op https://www.ntfu.nl/fietsers/lid-worden)

 

De eerste maand kun je gratis met onze groep in Den Bosch meefietsen. Je wordt door ons bij het NTFU aangemeld als gastrijdster waardoor je volledig verzekerd met ons mee fietst. Super fijn!

 

Na deze maand vragen we je lid te worden van Velocity Ladies als je bij ons wilt blijven fietsen. Als lid bij onze opstartende groep in Den Bosch vragen we je een symbolische bedrag van € 1 voor 2020, naast de kosten voor het NTFU-lidmaatschap.

 

Wat is het verhaal achter Velocity Ladies Den Bosch?

Velocity Ladies heeft de ambitie om 'landelijk te gaan' met haar concept. Meer dames op de racefiets en/of mountainbike! Omdat samen fietsen nu eenmaal leuker is.

 

De (fiets)kar in Den Bosch zal getrokken worden door Daniella Bos. Zij is recentelijk verhuisd van Eindhoven naar Nuland. In Eindhoven is Daniella in aanraking gekomen met Velocity Ladies. Als actief lid en penningmeester heeft zij al de nodige ervaring opgedaan en zal zij het Velocity Ladies DNA verder verspreiden. 

 
'Omdat samen fietsen leuker is'