Trotse sponsoren van Velocity Ladies:Ons Sponsorpeloton!


De koploper

Liv Benelux

 

Sinds de oprichting is Liv Benelux al hoofdsponsor van Velocity Ladies. En daar zijn we super trots op. 

 

Liv heeft alles wat de wielrenster zoekt. Van prachtige racefietsen, mountainbikes of gravelfietsen naar fijne kleding, schoenen en helmen.

 


De achtervolgers

Möller's Omega-3

 

Omega-3 is een supplement die meehelpt het spierherstel na het sporten te verbeteren. Wanneer je traint ontstaan er in je spieren een ontstekingsreactie. Regelmatig gebruik van Omega-3 vermindert deze ontstekingsreactie. Zo herstel je beter en sneller van je trainingen!

Dat kunnen we bij Velocity altijd goed gebruiken!

 

 

Maxim Sportvoeding

 

Met een breed assortiment aan lekkere energierepen, sportdranken, gelletjes en herstelrepen kunnen de meiden van Velocity Ladies er elke training en rit weer lekker tegenaan.

 

 

 

 

Bodhi Cycling

 

Bodhi steekt alle Velocity Ladies in ons herkenbare paarse tenue. Mooie wielerkleding, fijne service, heel prettige samenwerking.

We rijden er weer helemaal top bij met de wielerkleding van Bodhi.

 

 


Chasse patate

Zuiver - Aktiv-8

 

Met de producten van Aktiv-8 kunnen de meiden van Velocity Ladies hun fietsen perfect onderhouden. Met de verschillende schoonmaakmiddelen blijven het frame, de ketting en alle onderdelen mooi schoon. Met de smeermiddelen blijft de ketting in top conditie en draaien alle onderdelen soepeltjes. 

 

 


Onze afdelingsponsoren