Trotse sponsoren van Velocity Ladies:


 

Wil jouw bedrijf net als onze huidige sponsoren het vrouwenwielrennen bij Velocity Ladies financieel of in natura ondersteunen? Dat kan! Vrouwenwielrennen zit in de lift, maar we zijn er nog lang niet! Met steun van jouw bedrijf kunnen we als vereniging en als sport verder ontwikkelen. Zo maken we onze sport sterker en sterker.


Ons Sponsorpeloton!


De koploper

Liv Benelux

 

Sinds de oprichting is Liv Benelux al hoofdsponsor van Velocity Ladies. En daar zijn we super trots op. 

 

Liv heeft alles wat de wielrenster zoekt. Van prachtige racefietsen, mountainbikes of gravelfietsen naar fijne kleding, schoenen en helmen.

 


De achtervolgers

Maxim Sportvoeding

 

Met een breed assortiment aan lekkere energierepen, sportdranken, gelletjes en herstelrepen kunnen de meiden van Velocity Ladies er elke training en rit weer lekker tegenaan.

 

 

 

 

Bodhi Cycling

 

Bodhi steekt alle Velocity Ladies in ons herkenbare paarse tenue. Mooie wielerkleding, fijne service, heel prettige samenwerking.

We rijden er weer helemaal top bij met de wielerkleding van Bodhi.

 

 

Praktijk.Online

 

Praktijk.Online is een full-service dienstverlener voor praktijken, bedrijven en organisaties die actief zijn in de zorgsector. Zij laten jou de focus houden op het verlenen van de zorg waar je goed in bent. Zij zorgen voor de digitale zaken die je binnen jouw bedrijf nodig hebt.

 

Zo ontwikkelt en beheert Praktijk.Online websites voor vele zorgverleners, zorgt Praktijk.Online voor veilige en professionele e-mail en biedt Praktijk.Online diverse tools je die helpen binnen jouw bedrijfsvoering. Dit doen ze onder meer met praktijksoftware, praktijkreview, cliëntportal en afspraakwidget.

 


Chasse patate

Rompelberg Mallorca Cycling

 

We doen ons uiterste best om je de perfecte fietsvakantie te bieden op Mallorca, waarbij aan alles is gedacht. Dat motiveert ons iedere dag.

Of je nu de volledige organisatie van je vakantie uit handen wilt geven, van vlucht, hotel, huurfiets tot begeleide ritten, of alleen een fiets wilt huren. We staan voor je klaar!

 

Prisma-IT

 

Prisma helpt je met digitaliseren en het automatiseren van werkprocessen. Als partner helpt Prisma-IT haar klanten om up-to-date te blijven in de snel veranderende IT-wereld. 

 

Samen, speelt Prisma-IT in op de veranderingen binnen jouw branche. Vol passie onderzoekt Prisma-IT de nieuwste tools en technieken om innovatieve oplossingen te creëren voor de struikelblokken binnen jouw organisatie. 

 


Onze afdelingsponsoren