Velocity Ladies Lisse


Wat?

Dinsdagavondritten vanaf 7 april 2020

 

Starttijd: 19.00u

Startlocatie: Giant Store Oppelaar

                     Kanaalstraat 122, Lisse

Lengte ritten: Afhankelijk van zonsondergang.

 

Streeftempo: tussen 25-28km/h gemm.

We zijn gek op gezelligheid onderweg en we hoeven elkaar ook weer niet het licht uit de ogen te fietsen. Al houden we wel van: sterk rijden en no nonsense.

Dit is uiteraard ook afhankelijk van de samenstelling van de groep waarmee we fietsen.

Voor wie?

Voor dames die het leuk vinden op een vrijblijvende manier samen met andere meiden te fietsen. Jong, oud, van ervaren tot nog niet zo heel veel ervaring. We heten je van harte welkom in onze nieuwe groep in Lisse.

 

Meehelpen?

Ken jij de mooiste plekjes van de Bollenstreek en omgeving? Vind je het gezellig om met een groep meiden te fietsen? Spreekt het concept van Velocity Ladies je aan?

Initatiefneemster Manon kan zeker hulp gebruiken, vooral met de routes! Maar ook met het vinden van nieuwe fietsmaatjes. Manon kent het Limburgs Heuvelland op haar duimpje maar leert ook graag haar nieuwe omgeving goed kennen!

 

Manon komt graag in contact met je. Stuur je mailtje naar:

info@velocityladies.nl

ovv Velocity Lisse

 

Partners in 'Crime'

Net als VL Eindhoven zal Lisse een leuke samenwerking hebben met haar sponsor LIV. Het vrouwenmerk van Giant speciaal voor vrouwen, ontwikkeld door vrouwen. Dat past Velocity Ladies natuurlijk als geen ander.

 

Alle ritten van Velocity Ladies Lisse starten vanuit Giant Store Oppelaar te Lisse. De monteurs van Oppelaar staan altijd voor ons klaar voor advies, onderhoud en het verhelpen van kleine mankementen voor onze ritten.

 

Meer over VL Lisse

Wat is Velocity Ladies Lisse?

Velocity Ladies Lisse is een nieuwe wielergroep speciaal voor en door vrouwen. Waarbij gezelligheid en sportiviteit samen gaan, zoals dat ook bij de Ladies in Eindhoven het geval is.

 

Wat gaat Velocity Ladies Lisse doen?

We zijn een startende groep, dus we beginnen klein: Elke dinsdagavond vanaf april 2020 zullen we fietsen. Bij genoeg animo vanuit de groep komen daar uiteraard snel weekendritten bij.

 

NTFU vereniging Velocity Ladies

Velocity Ladies is een wielervereniging aangesloten bij de toerfietsbond NTFU. Hierdoor zijn we verplicht alle leden aan te melden als NTFU-lid.

(lees meer over het NTFU-lidmaatschap en de voordelen hiervan op https://www.ntfu.nl/fietsers/lid-worden)

 

De eerste maand kun je gratis met Velocity Lisse meefietsen. Je wordt door ons bij het NTFU aangemeld als gastrijdster waardoor je volledig verzekerd met ons meefietst. Super fijn!

 

Na deze maand vragen we je lid te worden van Velocity Ladies als je bij ons wilt blijven fietsen. Als lid bij onze opstartende groep in Lisse vragen we je een symbolische €1 voor 2020, naast de kosten voor het NTFU-lidmaatschap.

 

Start2Bike

In april en mei 2020 wil Velocity Ladies Lisse graag een Start2Bike Ladies Only organiseren.

Meer informatie volgt snel.

 

Velocity LIV Ride Lisse

Ook vanuit de Giant Store Lisse organiseren we in 2020 een Velocity LIV Ride als onderdeel van de landelijke Velocity LIV Rides!

Meer informatie en de datum volgen snel!

 

Wat is het verhaal achter Velocity Ladies Lisse?

Velocity Ladies heeft de ambitie om 'landelijk te gaan' met haar concept. Meer dames op de racefiets en/of mountainbike! Omdat samen fietsen nu eenmaal leuker is.

 

De kar in Lisse zal getrokken worden door Manon Zuurmond. Zij is per november 2019 verhuisd van Maastricht naar Sassenheim. In Maastricht heeft Manon veel ervaring opgedaan als voorzitter en kartrekker bij Ladies First Cycling en is bij Velocity Ladies achter de schermen betrokken bij verschillende projecten.

 

Het is Manon haar passie om meiden te enthousiasmeren voor de wielersport. Door groepen op te starten, door clinics en indoor trainingen te verzorgen, door als denktank betrokken te zijn bij initiatieven van derden (bv Limburg Cycling). Manon is betrokken en gemotiveerd en ziet graag samenwerkingen ontstaan tussen verschillende partijen binnen de wielersport. Voor Manon is het starten van een nieuwe damesgroep in haar nieuwe woonomgeving dan ook een logische stap.

 

Ambitie

We zijn een beginnende groep die nu valt onder de de bestuurlijke verantwoordelijkheid van Velocity Ladies Eindhoven.

We willen uiteindelijk graag uitgroeien tot zelfstandige groep als onderdeel van Velocity Ladies.

 'Omdat samen fietsen leuker is'