Velocity Ladies


Velocity Ladies wil graag dat er zoveel mogelijk dames op een vrijblijvende manier kennis kunnen maken met wielrennen. We willen de Velocity filosofie op meer plekken in het land met jullie delen.

 

Dit doen we door het organiseren van ritten, trainingen/clinics en events. Vaak doen we dit samen met LIV, een vooraanstaand (sub)merk van GIANT dat zich net als Velocity Ladies volledig richt op wielrennende vrouwen. Zo hopen we steeds meer dames te laten zien hoe leuk is het om samen te wielrennen. 

 

Daarnaast hebben we de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het besturen van verschillende dameswielergroepen. Mocht jij ook fietsmaatjes zoeken en een groepje willen starten, dan helpen we je hier graag mee! 

 

Omdat samen fietsen veel leuker is!


Fiets mee met onze Velocity LIV Rides!

Ook in 2020 organiseert Velocity Ladies samen met GIANT/LIV verspreid door Nederland een aantal gezellige Velocity LIV Rides. We vinden het namelijk ontzettend leuk om andere fietsende vrouwen te ontmoeten en samen te brengen.

 

Onze ritten vertrekken en finishen vanuit een lokale GIANT/LIV store. Van daaruit fietsen we een mooie gezellige rit van ongeveer 60-65km..

 

Momenteel weken we hard om onze Velocity LIV Rides Kalender en startlocaties samen te stellen. Maar we kunnen niet wachten deze aan jullie bekend te maken!

De nieuwe data voor de Velocity LIV Rides in 2020 zullen we spoedig bekend maken!Doe mee met onze Ladies Only Clinics!

Voor vrouwen, door vrouwen. Dat is ons motto als het gaat over clinics en trainingen.

 

Velocity Ladies speelt in op de behoefte aan vrouwelijke instructeurs. Instructeur die begrijpen hoe vrouwen zich voelen wanneer ze iets voor het eerst doen. Die hun onzekerheid niet wegwuiven, maar hier juist mee aan de slag gaan.

 

We doen dit niet alleen voor onze eigen Velocity Ladies groepen. Wij organiseren ook open clinics of clinics binnen jouw eigen groep. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.Velocity Groepen door heel Nederland

Wil jij graag een Velocity Ladies Groep opstarten in jouw buurt, dan helpen wij je daar ontzettend graag bij!

 

Samen fietsen is gewoon gezelliger dan alleen. Het is goed voor die uitdaging, die nieuwe tocht die je nog niet kende of om nieuwe fietsmaatjes te ontmoeten. Allemaal dingen die wij, Velocity Ladies, erg belangrijk vinden.

 

Daarom ondersteunen wij jou met de opzet van jouw Velocity Ladies groep. We bieden je een eigen deel op onze website aan (net zoals bij Eindhoven), we zetten social media kanalen voor je op, we linken je aan GIANT/LIV onze hoofdsponsor en partner, en we helpen uiteraard mee met de promotie van jouw Velocity Ladies Groep.

 

Wil je hier meer informatie over? Bekijk de voordelen en voorwaarden door op de link hieronder te klikken. Via deze link kun je ook contact met ons opnemen.