Velocity Trainingen en Clinics


Inschrijfformulier MTB-Clinic zaterdag 26 oktober 2019

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Meer informatie over Trainingen en Clinics


Voor vrouwen, door vrouwen. Dat is ons motto als het gaat over clinics en trainingen.

 

Velocity Ladies speelt in op de behoefte aan vrouwelijke instructeurs. Instructeur die begrijpen hoe vrouwen zich voelen wanneer ze iets voor het eerst doen. Die hun onzekerheid die niet wegwuiven, maar hier juist mee aan de slag gaan.

 

We zijn er niet alleen voor onze eigen Velocity Ladies groepen. Wij organiseren ook open clinics of clinics voor binnen jouw eigen groep."gezellige en ongedwongen sfeer in de trainingen"


Wij hebben de afgelopen jaren diverse trainingen verzorgd, zoals:

  • Basisvaardigheden op de racefiets
  • Groepsrijden
  • Waaierrijden
  • Bochtentechniek
  • Start2Bike (ism NTFU)

Deze trainingen geven we regelmatig aan Velocity Ladies groepen. Zou jij ook graag een training voor je damesgroep willen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie:

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Deelnemers aan het woord

Start2Bike

In 2019 heeft Velocity Ladies in samenwerking met de NTFU een Start2Bike cursus aangeboden. Dit was natuurlijk Ladies Only! 

Onder begeleiding van vier instructrices hebben de deelnemers geoefend met de basisbeginselen van het wielrennen: onder andere schakelen, remmen, bochtentechniek en groepsrijden. 

Clinics

Regelmatig verzorgen wij voor onze leden en andere geinteresseerde dames clinics. We oefenen op een afgesloten parcours om onze techniek te verbeteren. Denk hierbij aan balans of veilig groepsrijden.