WielerKalender LisseVertrek informatie

Vanaf 7 april 2020

Iedere dinsdagavond

(tenzij anders vermeld)

Verzamelen: 18.45u

Vertrekken: 19.00u


Vertreklocatie

Giant Store Oppelaar

Kanaalstraat 122

2161 JS Lisse

http://www.giantstore-oppelaar.nl/nl


Tempo tijdens de ritten

We streven er naar om tijdens onze ritten een tempo van tussen de 25-28km/h te rijden. Uiteraard afhankelijk van de groep die op dat moment meerijdt.

 

We proberen elkaar te helpen en te stimuleren dit tempo te bereiken, want samen in de groep kun je natuurlijk optimaal profiteren van elkaar en elkaar motiveren!

 

We houden zeker van gezelligheid onderweg. En we hoeven elkaar ook weer niet het licht uit de ogen te fietsen. Maar we houden ook van sterk rijden en no nonsense.


Data ritten


April 2020

7 april - Rit

 

14 april - Rit

 

21 april - Rit

 

28 april - Rit


Mei 2020

5 mei - GEEN rit ivm bevrijdingsdag

 

12 mei - Rit

 

19 mei - Rit

 

26 mei - Rit


Juni 2020

2 juni - Rit

 

9 juni - Rit

 

16 juni - Rit

 

23 juni - Rit

 

30 juni - Rit


Data specials

Start2Bike Ladies Only

Voor het eerst op de racefiets? Of werken aan je fietstechniek? Dat kan tijdens 4 leerzame NTFU Start2Bike Ladies Only trainingen.

 

Samen met andere vrouwen leer je op een gezellige manier de fietstechniek je eigen maken. Onder begeleiding van ervaren instructrice Manon (5 Start2Bike edities) doen we verschillende oefeningen om kennis te maken met schakelen, remmen, groepsrijden of bochten maken. Elke training wordt afgesloten met een korte gezellig rit.

 

Meer informatie, data en inschrijven volgen later!


Velocity LIV Ride Lisse

Natuurlijk kan Lisse niet ontbreken op de kalender van de Velocity LIV Rides! Een gezellige rit speciaal voor vrouwen vanuit Giant Store Oppelaar te Lisse. Zo kunnen het merk LIV en de vakmannen van Oppelaar zich aan jullie voorstellen!

 

Meer informatie, datum en inschrijven volgen later!


Onderhoudsclinic beginners

Altijd eens rustig willen leren hoe je een bandje slim kunt wisselen of makkelijk onderhoud kunt plegen aan je ketting en tandwielen? Dan is deze onderhoudsclinic echt wat voor jou!

 

Samen met de mechaniekers van Giant Store Oppelaar zullen we je de kneepjes van het wisselen en onderhoud leren, zodat ook jij met blinkend materiaal zelfverzekerd de weg op kunt!

 

Meer informatie, datum en inschrijven volgen later!Een stukje veiligheid

Binnen de ritten van Velocity Ladies gelden een aantal veiligheidsafspraken. Deze hebben we verzameld onder het kopje VVV op deze website: Veiligheid Voorop Velocity.

 

Neem deze afspraken door zodat ook jij goed op de hoogte bent en zo kunt bijdragen aan onze veiligheid.Neem contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen of ideëen? Wil je een keer aansluiten? Of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier een en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.