Winter Miles door Rosalynn


Het is medio oktober 2021. De dagen worden snel korter. Het aantal positief geteste mensen met Corona begint in Nederland weer op te lopen. Mijn moeder is net aan ALS overleden en mijn vader begint serieuze psychische klachten te vertonen...

Dan wordt de Velocity Liv Winter Miles Challenge aangekondigd. Licht! Hoop! Een doel! Ik schrijf me gelijk in voor de 1000km.

 

Fietsen en buitenlucht geven energie en die heb ik hard nodig. Ik wissel af tussen mountainbike trails en de weg. Gedeeltelijk tot mijn eigen verbazing heb ik na 4 weken de 1000km al voltooid.

Dit deed ik tijdens een Velocity Ladies Weekendrit in Eindhoven. Tijdens die rit hebben we een pauzemoment als we de weg moeten zoeken vanwege een omleiding. Clubgenootje Debby zegt min of meer voor de grap dat ik de 750km en de 500km van de Challenge nu ook nog wel kan doen...

Ik pak die handschoen op. Als ik 250km per week kan blijven fietsen, moet het wel lukken!

 

Het weer zat mee. Geen lichamelijke klachten gekregen. Mijn fietsen heb ik na elke rit goed bijgehouden. En ik kreeg de energie om anderen te helpen met de Challenge.

Net voor de kortste dag waren alle 2250km van de Challenge voltooid."De Velocity Liv Winter Miles Challenge heeft me door één van mijn donkerste momenten van mijn leven getrokken,"


Dit mooie verhaal is geschreven door Rosalynn,

lid van Velocity Ladies in Eindhoven.