Vacaturebank


Ook is Velocity Ladies op zoek naar een penningmeester voor in het Landelijke Bestuur. Deze vacature is al eerder voorbij gekomen, maar er is nog niet op gereageerd.

Nieuw voor dit penningmeesterschap is dat we dit als een duofunctie willen gaan invullen. Dat betekent dat je gaat samenwerken met een ander bestuurslid op dit onderwerp. Je houdt je hierdoor niet alleen maar bezig met geldstromen. Maar je kunt ook andere leuke taken op je nemen.

 

Klik hierboven voor meer informatie!


Velocity Ladies is namens alle leden van haar vereniging op zoek naar een nieuwe kascontrolecommissie. Een kascontrolecommissie bestaat uit 2 of 3 leden van de vereniging, niet zijnde het bestuur. Het doel van de kascontrole is het controleren van het financieel verslag en naar aanleiding van de controle advies aan de algemene vergadering uit te brengen over het wel of niet goedkeuren van dit verslag.

 

Check de hele vacature via bovenstaande knop.Velocity Ladies is namens alle leden van haar vereniging op zoek naar een nieuwe leden voor de sponsor-commissie. Een sponsorcommissie bestaat uit 2 of 3 leden van de vereniging, niet zijnde het bestuur. Het doel van de sponsorcommissie is het controleren van het concept sponsorovereenkomsten. 

 

Check de hele vacature via bovenstaande knop.

Velocity Ladies is opzoek naar 1 of 2 meiden voor de rol van vertrouwenscontactpersoon. Deze persoon wordt aangesteld om mee te helpen/denken bij het oplossen van problemen of klachten van leden. Deze problemen of klachten kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met discriminatie of (seksuele) intimidatie.

Er is een opleiding beschikbaar!

 

Wil je meer informatie over deze rol, Check de knop hierboven.