Zondag 25 juni 2023

Giant Store Nieuwegein


 

Ook in 2023 organiseert Velocity Ladies in samenwerking met Liv Cycling Benelux de Velocity Liv Rides! Ritten op de racefiets en soms ook gravelbike of mountainbike; speciaal voor dames, georganiseerd door dames. Deze ritten starten altijd vanuit een Giant Stores in Nederland of België! 

 

Nieuwe afdeling Velocity Ladies

in Nieuwegein!

De nieuwe 2023 reeks Velocity Liv Rides trappen we af op een speciale locatie: in Nieuwegein! En waarom is dit zo speciaal? Omdat dit ook de stad is van onze spik splinter nieuwe Velocity Ladies afdeling! Je leest het goed: Velocity Ladies rijdt vanaf nu ook vanuit Nieuwegein!

 


Programma

Vertreklocatie:

Giant Store Nieuwegein 

Nijverheidsweg 12

Nieuwegein

 

Ontvangst: 9.45u

Vertrek: 10.00u

Afstanden: 60 en 85km

Afsluiting: rond 14.00u

 

Tijden onder voorbehoud. Calamiteiten als een lekke band of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we vroeger of later terug zijn van de rit.


Wat gaan we doen?

Fiets zondag 25 juni 2023 mee met de rit van de Velocity Liv Ride in Nieuwegein. Vanuit de Giant Store vertrekken we met 2 ritten: Een van ongeveer 60km en een van ongeveer 85km lang. Beide routes gaan langs de mooiste plekken rondom Nieuwegein.

 

Programma in een notendop

Voordat we vertrekken maken we onder het genot van een kop koffie of thee kennis met de Giant Store, Velocity Ladies en elkaar.

We delen Maxim Sportvoeding reepjes uit voor onderweg en je kunt je bidon nog vullen met water.

Daarna verdelen we de groepen en lopen we met de groep apart nog even langs het veilig groepsrijden en het doordraai systeem (speeddaten). Daarna gaan we fietsen!

Na afloop van de rit, als beloning na werken, staat er nog een kleine verrassing van onze sponsoren Maxim Sportvoeding, Aktiv-8, Liv Cyclingen de Giant Store, voor je klaar.

 

Gezelligheid voorop

Velocity Liv Rides zijn echte social rides. Het tempo staat op standje 'ontspannen', zodat elk niveau bij ons kan aansluiten. We houden onderweg dan ook rekening met elkaar en we ondersteunen elkaar. Zo kunnen we als groep de rit samen ook weer afsluiten.

 

Schrijf je snel in!Velocity Ladies Nieuwegein

Wil je meer weten over onze gloednieuwe afdeling in Nieuwegein? Bijvoorbeeld wanneer we in Nieuwegein fietsen en wie de initiatiefneemsters zijn?

 

Ga naar de pagina van deze afdeling via onderstaande knop!Veiligheid

 

Voor de veiligheid van de groep tijdens de Velocity Liv Ride gelden een aantal algemene regels. Fiets je graag met ons mee, lees dan onze afspraken even door. Niet alleen veilig voor de groep, maar ook voor jou!